Skolens logo

Fritterhøjen: Praktisk info

Kontakt os

Vi har fælles telefon for hele SFO, så uanset hvilken årgang dit barn går i skal du bruge det nummer.

Telefonen er bemandet i morgenåbning og SFO om eftermiddagen.

Mail: Mads.Frolund@skanderborg.dk
Tlf: 21308141 (i tidsrummet 08:00 – 16:00)

Fritterhøjen
Tlf. 23399269 (i tidsrummet 06:15 – 08:00 og 13:05-17:00)

Sendebørn

Vi sender børn til fritidsaktiviteter og bussen, men det kræver I har informeret os om det via Tabulex, senest 15 min, før afgang.

Vi sender børn hjem på følgende klokkeslæt: 15:30, 16:00, 16:30 og 17:00.

OBS

På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, børnekulturdag, afslutningsfest m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente!

Åbningstider

06.15 til 08.00 i morgenåbning og fra skoleslut til 17.00 om eftermiddagen, dog 16.30 fredage.

Legetøj

Eleverne må gerne have eget legetøj med i SFO, men det er 100% deres eget ansvar, derfor en god idé med navn på legetøjet.

Ferier

Se her.

Sygdom

Det skal skrives ind i tabulex hvis dit barn er syg.

Enkelte fridage

Det skal ligeledes noteres i Tabulex hvis dit barn holder fri.

Senderregler i SFO Fritterhøjen

• Vi vil sende børn hjem kl. 15.30, 16.00 og 16:30 og 17:00 Det er altså de tre tidspunkter der kan vælges, hvis man via Tabulex giver os besked om det.
  • Vi tager IKKE imod beskeder fra forældre telefonisk om at sende børn. Hverken til P-plads eller hjem. Kun via Tabulex.
  • Står man i en særlig situation (uanset hvad) kan man ALTID ringe. SFO har kun et telefonnummer (mobil), så sørg for at det er det DU har tilføjet på din mobil (2339 9269).
  • Vi sender fortsat til fritidsaktiviteter (på alle tider), hvis der er givet besked om det via Tabulex.
  • Børnene kan først låne en telefon til at lave legeaftaler efter kl. 15.00. Det er kun tilladt for 2. årgangs børn at lave disse legeaftaler.
  • Man kan som forældre naturligvis afhente sit barn lige når man vil. Når man gør det må man naturligvis ringe til alle dem det skal være; så er det blot dig som forældre der gør det og gerne via EGEN telefon. Vores (ene) telefon er ellers alt for optaget, når vi nogle gange selv skal ringe til nogen eller nogle har brug for at komme i kontakt med os.